Hvordan virtuel reality ændre ejendomsmarkedet

Har du nogensinde solgt eller købt en ejendom? Så ved du hvordan ejendomshandlen og markedet fungere i 2020.

En ejendomsmægler leverer typisk en lang liste over ejendomme til klienten. Derefter kommer forklaringer, forhandlinger og endelig de virkelige besøg i huse og lejligheder. Denne arbejdsgang har været den samme i årtier, men faktisk er den ikke besværlig og tidskrævende, ikke kun for ejendomsmæglere, men også for huskøbere.

Der er dog en spilskifter, og det er allerede ved at omdanne den måde, ejendomsbranchen fungerer på – virtual reality (VR). Kraften ved VR-teknologi kan hjælpe ejendomsmæglere med at udvide deres forretning, få flere kunder og levere tjenester på topniveau. Det er især vigtigt at anvende denne nye teknologi i dag, når – ifølge en undersøgelse fra National Association of Realtors – 44% af klienterne først søger efter ejendomme på internettet.

Så vil du gerne finde ud af, hvordan ejendomsmæglere kan bruge virtual reality-teknologi i fast ejendom? Fortsæt med at læse!

Hvordan kan du bruge virtuel reality i ejendomsmarkedet?

For mange mennesker, virtuelt reality er associeret med video spil og underholdning. Denne teknologi har dog et kæmpe potential inden for ejendomshandlen. Vi har valgt det mest udbredte brug af VR i denne artikel.

Virtuelt ejendoms visualisering

Klienter besøger typisk flere egenskaber, før de beslutter den, de ønsker. Dette kræver meget tid, og tingene bliver komplicerede, hvis en ejendom er langt fra hvor en klient bor. I dette tilfælde er det ikke kun tidskrævende at besøge en ejendom, men det kan være dyrt.

VR-teknologi hjælper med at løse disse problemer, så millioner af mennesker praktisk talt kan besøge ejendomme uden at forlade deres hjem. Sæt blot et VR-headset, så kan du opleve fordybende, tredimensionelle gennemgangsegenskaber for egenskaber. I løbet af få minutter kan potentielle købere eller lejere næsten besøge snesevis af steder og beslutte, hvilke der er værd at besøge personligt.

Her er et eksempel på, hvordan Matterport opretter virtuelle ture til ejendomsmæglere og hjælper dem med at nå ud til potentielle kunder ved hjælp af VR-teknologi:

KONTAKT OS

BOOK EN DEMO AF 3D SCANNING