INTERAKTIV KUNSTOPLEVELSE

Georg har siden 2008 drevet galleriet her i Helsingør, først i en stor fabriksbygning på Badevej og nu i et af de fineste huse på nordkysten, beliggende 4 m. fra Øresund med fri udsigt op til Kattegat.

Georg har levet af sin gallerivirksomhed siden starten. Han er også kunst konsulent Konventum i Helsingør, som har Danmarks største private kunstsamling. Her får han mulighed for at udbrede kendskabet og forståelsen for moderne kunst. I november 2018 åbnedes filial af Galleri Orange i Prag og det giver god mulighed for yderligere at udbrede kendskabet dansk kunst.

Ny start. Kunstoplevelse i på helt ny level.

Georg var positivt stillet, og synes det ville være en innovativ og spændene mulighed at udarbejde en interaktiv kunstoplevelse i hans galleri i Helsingør.

Hans 3D Visualisering ændres hver 2-3 mdr. da der kommer nye værker på væggene. Dette giver nyt liv til den interaktive tur hele tiden, og holder gang i de besøgende. I hans interaktivt tur har hans besøgende nu mulighed for at læse om kunsten, læse om kunsterne og ikke mindst om Galleri Orange.

Interaktiv kunstoplevelse = Flere besøgende

Georg har oplevet endnu flere besøgende på hans hjemmeside end normalt. Hans besøgende får en dybere forståelse i hans kunst univers og har mulighed for at bruge længere tid på hans hjemmeside. De kan læse om alle hans kunstnere og gå rundt i hans univers.

OPLEV EN UNIK KUNSTOPLEVELSE

KONTAKT OS

BOOK EN DEMO AF 3D SCANNING